Veelgestelde Vragen

Onderhoud

Q: Wat is het onderhoudsadvies voor de BRASS series kranen en douches?

A: Als reinigingsadvies raden wij aan de kranen dagelijks na gebruik te reinigen met groene zeep. Hiermee voorkomt u kalkaanslag. Daarnaast is het raadzaam om de kranen af en toe te boenen met een ontkalkende reiniger. Schurende schoonmaakmiddelen en metaalsponzen raden we in de regel af omwille van het feit dat je hiermee op de lange duur de coating zal aantasten.

Installatie

Q: Waar kan ik de installatie-instructies vinden?

A: De installatie-instructies verschillen per product en bevinden zich indien beschikbaar helemaal onderaan de productpagina. Mochten de instructies van het product dat u op het oog hebt stuur dan een mail naar klantenservice@one-collection.nl dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur de specificaties ontvangt.

Q: Waar vind ik de technische specificaties ?

A: De technische specificaties bevinden zich onderaan de productpagina en zijn indien beschikbaar gecombineerd met de installatie-instructies.

Kwaliteit en Productspecificaties

Q: Hoe krasgevoelig zijn de zwarte kranen/douches?

A: Al onze BLACK SERIES producten zijn gepoedercoat. Hierdoor zijn ze bijzonder krasgevoelig, maar u zult in het onderhoud wel rekening moeten houden dat de producten om ander onderhoud vragen dan verchroomde of RVS kraan. Zo raden wij het gebruik van een metaalspons of schurende schoonmaakmiddelen voor de BLACK SERIES af.

Q: Wat is het debiet (waterverbruik) van mijn product?

A: Dat verschilt per product. Wij streven naar een zo laag mogelijk watergebruik. De producten met het laagste waterverbruik vindt u in onze Ecolux series.

Q: Hoe zit het met corrosiegevoeligheid van de BRASS series?

A: Al onze producten uit de BRASS series zijn gemaakt van gecoat roestvrij messing. De coating beschermt onze producten beter tegen kalkaanslag. Het messing is roestvrij doordat er gebruik is gemaakt van een legering. Met de toevoeging van een percentage aluminium is het messing roestvast en geschikt voor gebruik in de badkamer.

Garantie en Service

Q: Hoe lang is de garantie op mijn product?

A: Standaard leveren wij 2 jaar garantie op al onze producten, of meer. Raadpleeg voor de exacte garantietermijn en details de bijlage technische specificaties.pdf onderaan de productpagina.

Contact us

Staat u vraag er niet tussen? Stel u vraag dan via klantenservice@one-collection.nl en wij beantwoorden uw vraag binnen 24uur.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.