One-collection.nl is geboren uit een passie voor verzamelen. Wij streven ernaar een zo hoog mogelijke kwaliteit producten voor aantrekkelijke prijzen. We bestellen en vergelijken producten totdat we onze collectie tegen de beste prijs kwaliteitsverhouding aan kunnen bieden.

Onze Speerpunten

Klantgericht
Zorgeloos kopen? dat kan bij ONE-collection.nl, maar wist u dat u uw aankoop ook binnen 2 weken kosteloos terug kon sturen? Daarnaast bieden wij op al onze producten naast de wettelijke garantie 3 jaar garantie. Lees voor meer informatie ons Servicebeleid.

Innovatie
Producten moeten innovatief zijn. Bij voorkeur geen herhaling van hetzelfde.

Ergonomie
Zoals Donald Judd ooit zei “A good chair is a good chair” zo beoordelen wij onze producten op gebruik. Ergonomische objecten leven langer en zijn van groter nut.

Betaalbaar
Wij streven naar een collectie van producten die tegen gunstige prijzen kunnen worden aangeboden. Hierin zoeken wij naar de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Duurzaamheid
Wij van one-collection.nl hechten erg aan duurzaamheid. Duurzaamheid in de zin dat producten lang meegaan en dus geen onderdeel vormen van een consumptie-economie. Duurzaamheid in de zin van de herkomst van producten, in de zin van circulair gebruik. Ook kijken wij naar de manier waarop we onze producten beter kunnen versturen in kleinere recycleerbare verpakkingen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.