Retourneren

 Je bestelling terug sturen.

Het kan bij online web-aankopen soms lastig zijn om puur uit de omschrijving en foto’s te herleiden hoe de look en met name de feel van de producten is. De kleur of afwerking kan anders zijn dan verwacht of de afmetingen kloppen niet. Of je bent gewoon niet tevreden.

We weten als geen ander dat het kopen van het juiste sanitair soms moeilijker is dan dat het op het eerste oog lijkt. Daarom geven wij de mogelijkheid om producten tot 4 weken na je aankoop te retourneren.

Blijft een product in de originele verpakking ongeopend liggen? Dan mag je deze binnen 2 maanden retourneren en krijg je het aankoopbedrag binnen 4 weken terug op je rekening.

Pakket retourneren

Retourneren kan op 2 manieren:

1 Je kunt zelf een retourbon printen door in de tracktrace mail die u bij de verzending van ons ontvangen hebt te klikken op de “retourneren” link waarmee je zelf je persoonlijke label kunt uitprinten.

2 Daarnaast kunt u een mailtje sturen naar klantenservice@one-collection.nl met het verzoek tot retournering.
U ontvangt dan van ons een retourneringsbon met instructie.

Houd er wel rekening mee dat de kosten voor retour voor eigen rekening zijn. De tarieven voor een retourzending zijn afhankelijk van de grootte van het pakket en zullen in de uiteindelijke teruggave worden verrekend.

Bij het terug sturen verwachten we van je dat je de originele verpakking netjes dichtmaakt met transparante tape.
Het is daarnaast ook mogelijk om de producten zelf terug te brengen op onze hoofdlocatie.

Tarieven
Tot 30kg, 100x50x70cm:
€6,- binnen NL, €11 binnen Belgie, €16 binnen EU

30-100kg:
€35 binnen NL/BE, €50 binnen EU

Terugbetaling van uw aankoop

Wij zorgen ervoor dat de kosten van uw aankoop en eventuele administratiekosten voor de gekozen betaalmethode na ontvangst zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen worden teruggestort.

Afhandeling

Het verwerken van retouren kan maximaal twee weken duren. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, storten we het geld terug op je rekening. ONE-collection.nl behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of jij, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.