Het is soms moeilijk om de juiste vakmensen te vinden voor uw dienst. Na jarenlange ervaring in badkamerontwerp heeft one-collection een netwerk van bekwame vakmensen opgebouwd die streven naar topkwaliteit. Deze contacten delen we graag met u.

Badkamerontwerp

one-collection.nl biedt een ontwerpservice op maat. Wij werken samen met een ervaren interieurarchitect die u kan begeleiden in het ontwerp van uw badkamer.

Wij geloven in de waarde van goed doordacht ontwerp, waarbij duurzaamheid en functionaliteit, ruimtelijke en materiƫle kwaliteit voorop staan. Die kwaliteit bereiken we door middel van nauwe samenwerking met lokale vakmensen. Hierdoor is veel mogelijk, van het vervaardigen van custom made stenen wastafels of eigentijdse metalen Handgepolijste spiegels.

We denken graag mee in het realiseren van een hoogwaardig eindresultaat.

email info@one-collection.nl

Artisan Stucco

Artisan Stucco heeft een prachtig verfijnde waterdicht pleister ontwikkeld, geschikt voor de natte delen van uw badkamer en douche.

Door een traditioneel meerlaags fresco-pleister te combineren met applicatietechnieken van het Marokkaanse tadelakt, ontstaat een perfect recht en glad, natuurlijk glanzend oppervlak dat gemakkelijk te onderhouden is en er nog vele jaren als nieuw zal uitzien.

Artisan Stucco Waterdicht kalkpleister is een betaalbaar en mooi alternatief voor badkamertegels en tadelakt.

www artisanstucco.nl
email info@artisanstucco.nl

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.